Cine îl va antrena pe Ronaldo la Juventus. 'Bătrâna Doamnă' a anunțat noul tehnician

La câteva ore după ce l-a demis pe Maurizio Sarri, clubul Juventus Torino a anunţat cine este noul antrenor al echipei. 

Noul tehnician este Andrea Pirlo, o adevărată legendă a rivalei AC Milan, unde a jucat peste un deceniu. Pirlo a semnat un contract cu Juventus, valabil până la data de 30 iunie 2022.

Deși pare o mare surpriză, Andrea Pirlo se afla de la sfârşitul lunii trecute la conducerea echipei under 23 a lui Juventus Torino.

Pirlo, în vârstă de 41 de ani, a evoluat 4 sezoane la Juventus, echipă alături de care a câştigat de patru ori campionatul Italiei, Cupa Italiei şi de două ori Supercupa Italiei.

Juventus l-a demis pe Sarri după eșecul din Liga Campionilor

Clubul Juventus Torino, campioana Italiei, l-a demis sâmbătă pe antrenorul Maurizio Sarri, a doua zi după eliminarea din optimile Ligii Campionilor de către Olimpique Lyon, transmite EFE.

Juventus a postat un comunicat în care anunţă destituirea lui Maurizio Sarri din postul de antrenor, dar îi mulţumeşte pentru că a scris o nouă pagină de istorie în sezonul trecut, în care Bătrâna Doamnă a câştigat al nouălea titlu consecutiv.

Sarri a venit la Juventus în vara anului 2019, când l-a înlocuit pe Massimiliano Allegri, cvintuplu campion cu bianconeri, cvadruplu campion al Cupei Italiei, şi a semnat un contract până în iunie 2022. Deşi a câştigat titlul, Juve a pierdut atât Supercupa Italiei cât şi Cupa Italiei, în iunie, după lovituri de departajare în faţa lui Napoli.

Eliminarea din Liga Campionilor, pe care Juventus nu a mai câştigat-oi din 1996, a fost însă decisivă pentru debarcarea lui Sarri. Olympique Lyon s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor datorită golului în deplasare, câştigând acasă cu 1-0 în meci retur şi pierzând cu 1-2 manşa secundă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel