Cine este soția boxerului Vitali Klitschko, primarul Kievului. "Sunt infinit de mândră" - GALERIE FOTO / VIDEO

Află în articol cine este soția lui Vitali Klitschko, primarul Kievului.

Întreaga lume se uită la Vitali Klitschko, primarul Kievului în vârstă de 50 de ani și Volodymyr Zelenskyj, președintele Ucrainei, în vârstă de 44 de ani, eroii de la Kiev care luptă curajos și puternic pentru capitală, scrie Bild.

Soțiile eroilor din Ucraina, Natalia Klitschko, în vârstă de 48 de ani și Olena Salenska, în vârstă de 44 de ani, devin din ce în ce mai mult simbolurile unei națiuni puternice. Nu putem decât să ne imaginăm prin ce trec, cât de frică le este pentru oamenii lor, familiile lor și patria lor. Cu toate acestea, ei sunt mai presus de toate un lucru: curajoși.

VEZI ȘI: Cine este soția lui Volodimir Zelensky, femeia care i-a fost alături la bine și la greu. ”Prefer să fiu în culise" - GALERIE FOTO / VIDEO

Cine este Natalia Klitschko, soția primarului Kievului

În timp ce soțul ei luptă în ceea ce este probabil cea mai grea bătălie din viața lui, la Kiev, soția sa, Natalia Klitschko, se teme pentru viața compatrioților ei, a copiilor și pentru viața celui care i-a cucerit inima.

Fostul model ucrainean l-a cunoscut pe boxer, primarul de astăzi al Kievului, la un spectacol și s-a căsătorit cu el în 1996. Cuplul are împreună trei copii, Yegor, în vârstă de 22 de ani, Elizabeth, în vârstă de 20 de ani și Maxim, în vârstă de 16 ani. Pe lângă marele angajament față de proiectele caritabile și sociale, fiică a doi muzicieni, soția primarului din Kiev este o cântăreață foarte talentată. Un moment culminant personal: în 2014, Natalia Klitschko a cântat imnul ucrainean în timpul unui meci de box dintre cumnatul ei Wladimir și Alex Leapai.

Natalia Klitschko își susține oamenii pe rețelele de socializare și face apel către Occident pe Instagram: „Ieșiți în stradă, ridicați-vă vocile în apărarea democrației și păcii!”

"Sunt infinit de mândră de curajul poporului meu! Sunt infinit de mândră de curajul soldaților noștri neînfricați, oamenii noștri! Sunt infinit de mândră și îngenunchez în fața curajului mamelor noastre, femeilor noastre!!!", a scris aceasta într-o altă postare pe Intagram.

Natalia Klitschko se află acum în Hamburg.

VEZI ȘI: Mihai Leu și Vitali Klitschko, prieteni de-o viață. Ce i-a spus primarul Kievului chiar înainte de a începe războiul din Ucraina

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Klitschko (@natalia_klitschko_official)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Klitschko (@natalia_klitschko_official)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel