Cine e EROUL din atacul de la Viena. A SALVAT un polițist, deși fusese UMILIT. Povestea INCREDIBILĂ

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Povestea eroului din Viena. A salvat un polițist, deși are o poveste greu de crezut. 

Osama Joda este un tânăr palestinian în vârstă de 23 de ani care este considerat erou în Austria, după ce a salvat viața unui polițist care a fost împușcat în timpul atacului terorist de luni seară, din Viena. Povestea băiatului este de-a dreptul impresionantă, pentru că în urmă cu câțiva ani, familia sa a încercat să cumpere o casă, însă comunitatea locală s-a opus pentru că aceștia sunt musulmani.

După atacul terorist de luni seară, eroi sunt considerați și doi tineri turci care l-au dus pe ambulanță pe polițistul căruia Osama i-a acordat primul ajutor și au dus o femeie rănită într-o zona sigură. Poveștile celor trei au fost prezentate de publicația Kurier.

Osama Joda, lăudat inclusiv de cancelarul Sebastian Kurz, lucrează la un restaurant McDonalds din Viena, iar în seara atacului terorist transporta mărfuri în localul de fast-food alături de directorul sucursalei, când l-au descoperit pe asasin.

"S-a ascuns într-o nișă închisă de garaj și a tras asupra trecătorilor. Managerul meu de sucursală și eu ne-am ascuns în spatele unei bănci de beton" a spus el.

Un ofițer a fost lovit



"L-am tras în spatele băncii de beton - n.r. pe polițistul împușcat-  și am încercat să opresc sângerarea. Asasinul a tras de la aproximativ 20-30 de metri distanță. Era sânge peste tot. L-am dus la ambulanță apoi. Ceilalți doi bărbați ne-au venit în ajutor pe ultimii 15-20 de metri. Am spus apoi lucrătorilor de salvare tot ce știam despre rănire și am mers cu ei la sediul poliției", a completat palestinianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel