Cină în alb

“Le Dîner en Blanc” reprezintă cel mai exclusivist picnic din lume, organizat într-o locaţie secretă, până în ultimul moment!

“Le Dîner en Blanc” reprezintă cel mai exclusivist picnic din lume, organizat într-o locaţie secretă, până în ultimul moment!

Mii de oameni îmbrăcaţi în alb şi debordând de eleganță, pasiune şi rafinament

se întâlnesc la un “picnic sic” într-un spaţiu public, secret şi special transformat!

Pe parcursul serii, invitaţii se bucură de frumuseţea unui eveniment "outofthebox" şi de participarea la ceva neaşteptat. Dincolo de spectacolul şi eleganța cinei în sine, oaspeţii se desfată printre bun gust şi dragoste pentru frumuseţe.

“Le Dîner en Blanc” aminteşte de eleganța şi strălucirea societăţii franceze, iar invitaţii se îndeamnă unii pe alţii, ştiind că iau parte la un eveniment cu adevărat magic.

Fără trafic auto, fără trafic pietonal – doar trecători uimiţi de scena din faţa lor.

Totul este un vis … pe care te aşteptăm să-l trăim... în alb!

Dress Code: Alb! Alb! Alb! Totul EN BLANC!

Originalitatea şi creativitatea sunt încurajate, atâta timp cât sunt stilate şi de bun gust. Totul alb înseamnă fără culoarea fildeşului sau crem. Singură pată de culoare acceptată: accesoriile din aur sau argint.

Doamne: ansamblu alb elegant

Domni: tricou/cămaşă şi pantaloni albi

Informaţii importante şi reguli de acces: Ediţia inaugurală a Dîner en Blanc, va avea loc în Bucureşti, pe dată de 24 august 2017, într-o locaţie secretă, comunicată cu câteva ore înainte de deschiderea evenimentului, prin mesaje transmise participanţilor.

(w670)

Dîner en Blanc este cel mai mare picnic public din lume, iar tu vei fi parte din el! De aceea, tu va trebui să îţi aduci toate cele necesare: o masă pliabilă, două scaune, accesorii pentru masă (veselă, tacâmuri - NU DIN PLASTIC, şervete de masă albe, coş de picnic acoperit cu o pânză albă; o masă completă pentru două persoane+o sticlă de vin/şampanie – Berea şi băuturile spirtoase nu sunt acceptate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel