Cîmpeanu, REACȚIE după ce 600 de profesori au participat la un curs de NUMEROLOGIE: O greșeală! Greșelile se PLĂTESC!

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a reacționat după ce 600 de profesori au participat la un curs de numerologie, organizat de inspectorul general al județului Galați.

După ce 600 de profesori au participat la cursuri online de numerologie organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a reacționat. Acesta a spus că prioritățile educației sunt cu totul și cu totul altele, precum educația online, dotarea școlilor și a elevilor cu instrumente de învățare, dar și organizarea examenelor naționale.

"Da, pot să vă spun ce au spus alții mai importanți înaintea mea. Fostul președinte francez Jacques Chirac spunea că "Nouă ne arde casă și noi ne uităm în altă parte". Ce spuneți dvs. cu siguranță nu face obiectul priorităților Ministerului Educației și sistemului educației. Ceea ce spuneți dvs. are legătură directă cu profesionalizarea managementului din educație. Atunci când ai inspectori generali care nu știu să trieze importanță unor anumite informații și le dau drumul în sistem fără să le trieze, se ajunge la astfel de situații regretabile. Evident că este o greșeală. Greșelile se plătesc!”, a declarat Sorin Cîmpeanu la Antena 3.

Totul vine după ce noul inspector general al judeţului Galaţi, Selena Costea, a trimis o adresă cadrelor didactice prin care le invită să participe la proiectul online "Numerologia - o 9 legătură între dascăl şi elev".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel