Cifre coronavirus. Ciolacu: MANIPULARE ieftină, nepermisă la acest nivel / VIDEO

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a vorbit despre numărul infectărilor cu coronavirus și testele care s-au făcut.

”A fost o manipulare de la cap la coadă. Inițial s-au făcut foarte puține testări pentru ca Iohannis să iasă și să ne arate grafice și să spună cât de bine au gestionat el și Guvernul pandemia. Apoi a venit obligativitatea votului de prelungire a stării de alertă și, deodată, am văzut testări de 13.000 pe zi.

Asta cu testările este un lucru foarte bun, dar poate ar fi fost bine să le facă de la început. Eu nu spun că cifrele nu sunt reale, dar sunt prezentate cu jumătăți de măsură. Este o manipulare ieftină, politică, nepermisă la acest nivel. România are trei crize - pandemia, economia și inundațiile”, a zis Marcel Ciolacu la România TV.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat numărul românilor infectați cu coronavirus. Informațiile au fost date publicității duminică, 28 iunie 2020

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 291 noi cazuri de îmbolnăvire. Au fost efectuate 7.300 de teste.

Până astăzi, 28 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 26.313 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18.814 au fost declarate vindecate și externate.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 694.909 teste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel