Chirieac: O mare surpriză în privința lui Mihai Tudose

Bogdan Chirieac este de părere că Mihai Tudose are un discurs care face istorie. Analistul spune că există posiblitatea să se contureze o mare surpriză în ceea ce-l privește pe premierul României. 

Chirieac spune că surpriza ar putea consta în valul de popularitate și încredere de care se bucură Mihai Tudose. În acest sens el a comentat și discursul premierului referitor la băncile din România.

"Constat că premierul Tudose este un tip fermecător, cu un discurs care face istorie. Îl aud tot mai des pe domnul Tudose precum Traian Băsescu în epoca sa de glorie, nu când a picat în 2010 și era scuipat pe stradă. În 2005-2006, acel Traian Băsescu, fără nuanțele agresive, violente, cu chestiuni populare și s-ar putea să avem o mare surpriză în privința lui Mihai Tudose în ceea ce privește încrederea și credibilitatea publicului. Vreau să vă mai spun un lucru: este foarte popular, ceea ce a spus e profund, e adevărat, se lipește la popor. Poate schimbă legea, că dânsul poate. În acest moment, orice faci ești nevoit să mergi la bancă să plătești comisioane.(...) Omul trebuie lăsat să hotărască el cum își plătește și unde își ține banii. Statul mie nu-mi dă bani, iar banii pe care îi produc singur, lasă-mă pe mine să decid ce fac cu ei. Nu vreau să hotărască statul la ce bancă să-i pun," a spus Bogdan Chirieac la România TV.

Mihai Tudose a povestit recent că nu are un card bancar și că salariul său încape fără probleme într-un plic subțire. Totodată, premierul spune că nu face cumpărături online. 

Un alt episod povestit de premierul României este cel în care ar fi rămas fără bani, după ce a avut deschis un cont în valută, în care avea 500 de dolari. 

"Am avut un cont în bancă, cu o sumă minoră în valută, era vorba de 500 de dolari, și după vreo doi ani m-a sunat banca să îmi spună că nu numai că nu mai am banii, trebuie să mai dau eu 50 de dolari, că, de fapt, comisionul (...) a mâncat fondul. (...) Iertați-mă: 'Terente era copil pe lângă voi, chiar era băiat bun'. Dar atunci asta a fost poziția mea ca persoană fizică", a spus Tudose.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel