Chirieac: Iohannis, fractură logică. E mulțumit că a încălcat Kovesi Constituția?

Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi
Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi

Klaus Iohannis, prezent la Bruxelles pentru participarea la Summitul NATO, a declarat că în niciun moment nu s-a gândit să nu respecte decizia Curții Constituționale în ceea ce privește revocarea din funcția de procuror-șef DNA a Laurei Codruța Kovesi. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declarația președintelui.

Președintele României, Klaus Iohannis, se află în acest moment la Bruxelles pentru a participa la Summitul NATO. Șeful statului a afirmat în cadrul unei declarații de presă că nu s-a gândit nicio clipă să nu respecte Constituția, dar că este foarte mulțumit de activitatea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror-șef DNA.

BREAKING NEWS De ce a revocat-o Iohannis pe Kovesi. Laudă pentru DNA

Bogdan Chirieac este de părere că există o fractură logică în declarația președintelui României.

''Dacă în legătură cu summitul NATO, domnul președinte a avut un discurs diplomatic, în cazul DNA există o fractură logică. În cererea de revocare s-a arătat că doamna Kovesi a încălcat Constituția. Și există niște daune majore acolo. Dincolo de ce relatează presa despre episoadele de război, un om care a murit după șase ani  a fost achitat pentru faptele presupuse de DNA. Dar altminteri, președintele a avut acea reacție pentru că doamna Kovesi a încălcat Constituția. Dânsul a spus că e foarte mulțumit de doamna Kovesi și de activitatea DNA. E mulțumit că doamna Kovesi a încălcat Constituția? Aici este o fractură logică., a spus analistul politic Bogdan Chirieac la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel