Chirieac, despre incidentul de la Nana: E absolut condamnabil

Mihai Gâdea a prezentat la "Sinteza zilei", de la Antena 3, imagini în care o femeie a fost bruscată la Nana.

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre acest subiect la Antena 3.

"Ceea ce s-a petrecut la Nana este România anului 2014. Este absolut condamnabil. Acest tip de violență există în mod constant și iată că este exacerbat în timpul campaniei electorale. Sunt imagini înspăimântătoare cu România anului 2014", a spus Bogdan Chirieac la Antena 3.

VEZI ȘI: Agresorul din Nana, recidivist. A distrus urnele de vot și a furat fier vechi


Despre agresorul de la Nana, aceasta a adăugat: "Reacția bestiei vine din el, deliberat, deodată. Pur și simplu. Domnul acesta are un puseu de violență. A simțit nevoia să dea cu cineva de pământ. Era emoționat. S-a nimerit doamna aceea. A luat-o, a dat cu ea de pământ și așa omul s-a liniștit. Poate că și astăzi mai dă cu cineva de pământ, în general cu adversarii politici. E minunat și justiția iată cum funcționează în România, în 2014. La nivelul țării, sunt numeroase astfel de cazuri", a adăugat Bogdan Chirieac.

În legătură cu femeia agresată, analistul politic a punctat: "Imaginile sunt elocvente. Avem de-a face cu agresiunea împotriva unei persoane nevinovate. Femeia aceea nu agita vreun făcăleț în mână. Era o femeie - purta și ochelari - o astfel de lovitură se putea solda cu o rană gravă. Dacă domnul Victor Ponta vorbește despre o crimă organizată, eu îmi imaginez că instituțiile statului sunt la Nana și lucrează la destructurarea acestei rețele. Este foarte grav dacă este vorba de așa ceva."

VEZI ȘI: Cine e bărbatul care părea că încearcă să ascundă incidentul de la Nana 

VEZI ȘI: Bătrâna agresată din Nana, mărturii în lacrimi. "Nu îmi vând pământul. E de la părinții mei. Eu nu vreau milă de la nimeni"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel