Cine e bărbatul care părea că încearcă să ascundă incidentul de la Nana

La incidentul de la Nana - unde o femeie a fost bruscată - au fost martori mai mulți oameni.

Printre aceștia s-a numărat și Dragoş Coman, preşedinte al PMP Călăraşi. Acesta a asistat şi el impasibil şi surâzător la conflict și dădea impresia că vrea să blocheze camera de filmat atunci când bătrâna era brutalizată.

Cine este Dragoș Coman

A făcut pasul în politică în urmă cu cinci ani. Înainte de a ajunge la conducerea PMP Călărași, a avut o ascensiune rapidă în PDL. În plus, a fost propulsat pe scaunul de director de cancelarie al fostului prefect PDL, Emil Mușat. În 2012, Coman a figurat pe lista comună de candidați APC pentru Consiliul Local Municipal și Consiliul Județean, scrie presa locală

Odată cu schimbările produse în structura de conducere a PDL Călărași, Coman a trecut în planul doi, președintele interimar al PDL Călărași, Vasile Iliuță, nedorind să conteze pe sprijinul acestuia.

Marian Preda, cuvinte de laudă la adresa lui Dragoș Coman

"Viitorul sună bine. Chiar dacă a început mai târziu, față de alte județe, de fapt aceasta a fost și strategia noastră. Să începem cu județele mai îndepărtate, cu cele din Transilvania, din Moldova de Nord și după aceea cu cele din jurul Bucureștiului. Deci chiar dacă a început mai târziu, filiala se dezvoltă excelent. Cred că am făcut o alegere foarte bună cu Dragoș Coman la partid", spunea Marian Preda într-un interviu acordat Arena Media.

Reacțiile celor de pe pagina sa de Facebook

"Văzând imaginile cu Dragoș Coman, politician local, reprezentant al PMP-ului, asistând impasibil la o agresiune fizică, am decis să-l elimin din lista prietenilor de Facebook. Prezența în aceasta listă s-a datorat cererii dumnealui, însă asocierea cu o persoana care poate asista la o agresiune fizică fără o minimă reacție este stânjenitoare pentru mine", a fost mesajul lui Dumitrel Toma.

VEZI ȘI: Imagini șocante: Un lider PDL dă de pământ cu o femeie la Nana. Un deputat PMP stă impasibil la câțiva metri de locul incidentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel