Chirieac: "Avem un alt Dragnea. Nu ştiu ce s-a întâmplat!"

Descriere foto:

Grupurile parlamentare reunite ale PSD şi ALDE s-au întâlnit, duminică, la prânz, într-o şedinţă comună la care a participat şi premierul desemnat Viorica Dăncilă. La sfârşitul şedinţei, Liviu Dragnea a dat o declaraţie de presă, răspunzând întrebărilor ziariştilor prezenţi.

[citeste si]

Solicitat de moderatorul de la Romania Tv să comenteze pe marginea declaraţiilor făcute de liderul PSD Liviu Dragnea, după şedinţa de duminică care a pregătit votul de luni pentru noul guvern, Guvernul Dăncilă, analistul politic Bogdan Chirieac a spus că:

"Este, dacă vreţi, Guvernul Dragnea 1, cu imense responsabilităţi. Un eşec aici va fi va fi un eşec decontat de preşedintele partidului. Până acum n-a fost cazul. S-a spus că alte structuri, că statul paralel... Poate că există şi lucruri adevărate. Dar din acest moment preşedintele partidului va culege laurii succesului sau lacrimile înfrângerii".

Alt Liviu Dragnea

O chestiune interesantă, legată de declaraţiile televizate ale lui Liviu Dragnea de duminică, care a avut o atitudine aparent schimbată, a fost remarcată de Chirieac, care a precizat:

"Aţi dat la televizor un alt Liviu Dragnea. Uitaţi-vă cu atenţie la toate declaraţiile pe care le-a făcut. Avem un alt lider al PSD. Nu mai este liderul de partid aflat sub puterea statului paralel. Este un om politic care vorbeşte de la egal la egal cu statul paralel. Nu ştiu ce s-a întâmplat! Dar este cu totul altă atitudine. Vedeţi, cum taie cuvintele, vedeţi cum vă evită, vedeţi cum a by-passat atacând întrebarea vis-a-vis de redefinirea abuzului în serviciu. Deci, cred că preşedintele Liviu Dragnea a conştientizat, pentru că este un politician cu experienţă, puterea extraordinară a Parlamentului. Nu ştiu pe ce anume se bazează această schimbare. Deci nu mai este Liviu Dragnea, cel care încearcă mereu să găsească o soluţie negociată. A fost un om de stat (la declaraţiile de duminică - n.r.) care se bazează pe instituţia pe care o conduce în Parlamentul României" a spus, la România Tv, analistul Bogdan Chirieac.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26