Chirica, exclus din PSD. Cătălin Ivan: PSD renunță la șansa de a câștiga primaria Iași în 2020

Mihai Chirica, primar Iasi. foto: facebook
Mihai Chirica, primar Iasi. foto: facebook

Partidul Social Democrat (PSD) renunţă la orice şansă de a mai câştiga Primăria municipiului Iaşi în 2020, printr-o eventuală excludere a primarului Mihai Chirica, a viceprimarului Gabriel Harabagiu şi a fostului deputat Sorin Iacoban, susţine europarlamentarul Cătălin Ivan. 

Într-o postare pe Facebook, eurodeputatul susţine că, printr-un astfel de gest, "PSD îşi asumă public că nu va mai avea un punct de sprijin la Iaşi pentru mulţi ani înainte". 

"Această lovitură dată PSD-ului arată că cei care conduc acum partidul au o agendă personală mult mai importantă decât cea a PSD. Din momentul excluderii celor trei, PSD renunţă definitiv la orice şansă de a mai câştiga primăria în 2020 şi îşi asumă public că nu va mai avea un punct de sprijin la Iaşi pentru foarte mulţi ani de acum înainte. Este o decizie importantă, dar, aşa cum ne-a obişnuit Liviu Dragnea, neasumată.Tot prin interpuşi, ca la Tel Drum sau Salcia, ferma sa de porci, Liviu Dragnea îşi rezolvă problemele sacrificând orice, oricât şi pe oricine", a afirmat Ivan. 

Scenarii în defavoarea PSD 

El consideră că decizia de marţi a Comisiei de etică din cadrul organizaţiei din Iaşi a PSD, care a propus excluderea celor trei din partid, "nu reprezintă un sfârşit de drum ci, dimpotrivă, deschide noi drumuri şi scenarii de lucru, toate în defavoarea PSD". 

Comisia de etică a PSD Iaşi a propus, marţi seară, Biroului Permanent Judeţean al partidului excluderea primarului Chirica din PSD, ca urmare a atacurilor repetate pe care acesta le-a avut la adresa liderului social-democraţilor, Liviu Dragnea, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel