EXCLUSIV  Bogdan Chirițoiu, dezvăluiri despre creșterea Mega Image și înghițirea micilor retaileri

Președintele Consiliului Concurenței a declarat, în exclusivitate pentru DCNews, că nu există un viitor strălucit al micilor retaileri în zona urbană. Totodată a explicat și modul în care se dezvoltă Mega Image, dar și în ce condiții s-ar interveni asupra rețelei.

  Bogdan Chirițoiu a declarat că dezvoltarea Mega Image în București este atent monitorizată. E o zonă la care ne uităm. Spre exemplu, când s-au vândut magazinele Angst, am spart cumva tranzacția asta. Nu i-am lasat să vândă toate magazinele Angst și să se ducă la Mega Image. Mega Image nu crește prin achiziții, crește organic, crește pas cu pas, are o prezență masivă în București, dar nu avem indicii până în momentul de față că ar bloca intrarea altor magazine. Dacă am avea indicii că ei cumpără spații și le subutilizează ca să îi blocheze pe alții să intre, da atunci am interveni. Dar momentan nu există informații că ar vrea Metro, Carrefour să extindă magazinele lor mai mici și că nu găsesc locații, a eclarat Chirițoiu.

 Adio mici comercianți

 Odată cu dezvoltarea rețelelor de hipermarketuri, proximitatea și prețul joacă rolurile care duc la închiderea IMM-urilor. Întrebat dacă mai se mai poate vorbi despre IMM-uri în acestui tip de comerț, Bogdan Chirițoiu este de  părere că în zona retailului în marele urban este greu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel