Chindia Târgovişte - Dinamo. Prima victorie pentru "câinii roșii" în deplasare din acest sezon

Dinamo Bucureşti a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 2-0 (0-0), vineri seara, în deplasare, la Ploieşti, într-un meci din etapa a 3-a a fazei play-out a Ligii I de fotbal. 

Dinamo a obţinut prima sa victorie în deplasare în acest campionat, prin golurile marcate de Vlad Morar (66), după o acţiune personală, şi de nigerianul Christian Irobiso (81), din centrarea lui Steliano Filip.

Ambii marcatori au venit de la Gaz Metan Mediaş. Dinamo şi-a mai creat ocazii de gol prin Filip (44) şi Pierret (66), în timp ce Chindia a ratat prin Andrei Şerban (21, 55, 61), Doru Popadiuc (41), Paul Iacob (53).

În min. 54, mingea şutată de la distanţă de Răzvan Grădinaru a lovit mâna lui Tiberiu Căpuşă, aflat pe linia careului, dar arbitrul nu a dictat penalty.

Arbitrii au purtat înaintea meciului tricouri cu un mesaj de încurajare pentru colegul lor Ovidiu Haţegan, care a suferit o intervenţie chirurgicală într-un spital din Timişoara. Înaintea partidei s-a păstrat un moment de reculegere în memoria poloistului dinamovist Andrei Drăghici, decedat sâmbăta trecută.

În sezonul regulat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare câştigând acasă cu 1-0. Chindia are un egal şi două eşecuri în play-out, fără gol marcat. AFC Chindia Târgovişte - FC Dinamo Bucureşti (0-0), Stadion Ilie Oană - Ploieşti Au marcat: Vlad Morar (66), Christian Irobiso (81).

Arbitru: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Andrei Constantinescu (Bucureşti); arbitru de rezervă: Sebastian Colţescu (Bucureşti) Observatori: Sorin Boca (Iaşi) - CCA, Ion Căţoi (Bucureşti) - LPF.

Citește și Nicuşor Dan: Au fost semnate contracte de închiriere a Arenei Naţionale cu FCSB şi Rapid; plata chiriei, în avans

Municipalitatea a semnat contracte cu Fotbal Club FCSB S.A. şi Fotbal Club Rapid 1923 S.A. pentru închirierea Arenei Naţionale, în sezonul 2022-2023, transmite primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

'Am spus de mai multe ori că eficientizarea managementului Arenei Naţionale e unul dintre obiectivele mele în acest mandat. PMB a actualizat de aceea clauzele contractului de închiriere a stadionului pentru evenimentele sportive din anul competiţional 2022-2023. Principala modificare se referă la plata în avans a chiriei şi a costurilor de operare a stadionului, fiind vorba de o procedură des întâlnită în plan internaţional. Municipalitatea urmăreşte astfel evitarea acumulării de datorii din partea cluburilor sportive şi echilibrarea balanţei de venituri şi cheltuieli înregistrate la Arena Naţională', a scris edilul general, pe Facebook.

Nicuşor Dan a menţionat că noul contract aferent sezonului 2022-2023 a fost semnat deja cu cele două cluburi amintite. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel