Chichirău: Dragnea dă vina pe dușmani imaginari

Deputatul Cosette Chichirău consideră că Liviu Dragnea simte că a pierdut controlul și de aceea ar da vina pentru atacurile asupra sa pe George Soros.

Iată mesajul lui Cosette Chichirău: 

"Când simți că pierzi controlul, dai vina pe dușmani imaginari. Așa se întâmplă și cu Liviu Dragnea: oamenii își pierd încrederea în el, intențiile sale de a-și urmări doar propriul interes sunt din ce în ce mai vizibile, iar colegii de partid, cei care l-au urmat doar pentru a-și atinge scopurile, îl părăsesc acum.

Delirul apărut în urma perioadei sale de glorie mă îngrozește și mă întristează. Cred că e timpul ca Dragnea să își asume soarta și să își dea seama că singura persoană care lucrează la linșajul lui este el însuși, pentru că el e cel care a adunat în portofoliu atât de multe fapte de corupție și trebuia să știe că nu va fi tolerat mult timp și vor ieși curând la iveală," a scris Cosette Chichirău pe contul său de socializare. 

Invitat la România TV, Liviu Dragnea a declarat duminică seara că atât el cât și PSD sunt ținta unor atacuri concertate organizate de George Soros și susținători ai acestuia. Șeful PSD a spus că Soros este principalul motiv al atacurilor și a specificat că este dispus să meargă până la capăt, în ciuda tuturor piedicilor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel