Chelsea-Barcelona. Conte: „Va trebui să fim pregătiţi să suferim"

Antonio Conte a declarat după remiza cu Barcelona din prima manșă a confruntării, că echipa sa pleacă cu un moral foarte bun pentru retur.

Italianul Antonio Conte, antrenorul echipei Chelsea Londra, a afirmat la finalul meciului cu FC Barcelona (1-1), marţi seara pe Stamford Bridge, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, că echipa sa poate face ceva extraordinar pe Camp Nou".

"Nu am fost departe să câştigăm acest meci. O greşeală contra acestei echipe, contra lui Messi, Suarez, Iniesta, se plăteşte. Este păcat. Este un pic de decepţie, dar, în acelaşi timp, acest meci ne dă multă încredere pentru retur. Calificarea este deschisă. Am arătat că suntem pregătiţi să muncim din greu şi dacă ne păstrăm acest feeling bun cu balonul, atunci putem face ceva extraordinar pe Camp Nou. Dar peste 15 zile va trebui să fim pregătiţi să suferim", a adăugat tehnicianul italian.

Decepționați și încrezători



Brazilianul Willian, autorul golului londonezilor, a afirmat: "Sunt bucuros pentru gol, dar trist pentru rezultat. Eu cred că meritam să câştigăm. Ei au avut mai multă posesie a balonului, dar noi ne-am creat acţiuni periculoase. Trebuie să mergem acolo şi să facem acelaşi meci".

La rândul său, mijlocaşul Cesc Fabregas, într-o intervenţie pentru postul de radio BT Sport, s-a arătat dezamăgit. "Este păcat, pentru că eu cred că am fost buni. Am urmat planul, am fost compacţi, solizi, fantastici. Dar totul rămâne rămâne deschis pentru meciul retur", a afirmat Fabregas, fost jucător al catalanilor.

Chelsea a deschis scorul prin brazilianul Willian, în min. 62, iar "Barca" a egalat în min. 75, prin Leo Messi, care a fructificat o pasă ideală de la Iniesta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel