”Chefi la cuțite”, audiențe la Antena 1. Dezvăluirea Ginei Pistol

Ultima ediție de preselecții din sezonul şapte a clasat „Chefi la cuțite" ca lider de piață la nivelul tuturor categoriilor de public.

În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20:00-23.49, show-ul a condus detașat topul audiențelor, iar minutul de maximă audiență de la 21:20 a strâns în fața ecranelor, la nivel național, aproape 2.200.000 de telespectatori.

Ediția Chefi la cuțite difuzată luni seară pe Antena 1 a fost una plină de surprize, iar telespectatorii au avut parte de un spectacol culinar complet. Jurații au împărțit ultimele cuțite în audițiile pe nevăzute din sezonul şapte şi au revãzut prieteni dragi precum Pici (tour managerul lui Ruby), dar şi Marlena Botezatu şi coana Mitza, ajutoarele de nãdejde ale lui Nea Mãrin. Cum pânã acum douã cuţite de aur fuseserã oferite, seara nu se putea încheia fãrã ca chef Scãrlãtescu sã nu îşi aleagã şi el preferatul. „Primul concurent din echipa mea este Alexandru Comerzan!", a hotãrât acesta, spre marea bucurie a concurentului. „Mã simt extraordinar, fantastic! Pentru mine bucãtãria e tot! Am ales sã fac asta pe viaţã şi acest cuţit de aur este o rãsplatã pentru mine!", a declarat Alexandru. Totodatã chef Scãrlãtescu a mai precizat: „Am ales sã dau cuţitul de aur unui profesionist, unui om care înţelege foarte bine ce înseamnã bucãtãria!".

Surprizele însã nu s-au oprit, iar dezvãluirea Ginei i-a lãsat fãrã cuvinte pe cei trei chefi. „Pentru cã mie îmi place sã le pun şi lor emoţiile la încercare, am o surprizã şi pentru chefi. În acest sezon, cele trei echipe vor avea câte 7 concurenţi fiecare!", le-a spus ea. „Una dintre cele mai frumoase şi incredibile veşti! Ne mãrim familia!", a exclamat chef Scãrlãtescu, în vreme ce chef Dumitrescu a completat şi el: „Îmi place foarte mult ideea, poţi sã îţi iei şi un Jolly Joker. Te pui cumva în siguranţã!".

La finalul edției de luni, jumătate dintre cei calificați în Bootcamp și-au luat rămas bun de la această experiență culinară, astfel încât doar 60 de bucătari vor continua lupta diseară, de la 20:00, pe Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel