Chefi la cuțite, 25 noiembrie 2020. Concurentul ELIMINAT

Chefi la cuțite
Chefi la cuțite

Competiția „Chefi la cuțite” continuă la Antena 1. 

Şi marţi seara, telespectatorii au ales „Chefi la cuţite”. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivelul publicului urban şi naţional. Lupta continuă și miercuri seară.

„Eu genul ăsta de farfurie nu l-am făcut niciodată. Nu am nicio idee!”, va declara chef Scărlătescu, iar unul dintre bucătarii din echipa lui va conchide: „Dacă îl vezi pe cheful tău că nu are nicio idee, e clar cum stau lucrurile!”.

Nici pentru chef Dumitrescu lucrurile nu sunt deloc clare: „Nu înteleg foarte tare proba, dar mă gândesc că ar trebui să facem o farfurie aşa cum ne dorim de atâtea battle-uri!”, va declara el.

Se vor sfida limite cu invenţii, cu idei extreme, asocieri nebănuite şi bineînţeles, tot ansamblul va fi sub presiune, în bucătăria Chefi la cuţite, diseară, de la 20:30, pe Antena 1.

UPDATE 1: În ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, la duel au participat concurenți din cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

De data aceasta, Cătălin Scărlătescu a intrat cu toată echipa de tunici în carouri la duel, în timp ce Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au trimis fiecare câte trei bucătari la confruntarea individuală.

Gina Pistol a anunțat că, la proba de duel, concurenții trebuie să gătească folosind ciocolată, în combinație cu un alt ingredient misterios.

UPDATE 2: La finalul timpului de gătit, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile și au acordat note. Acesta a fost momentul în care unul dintre jurați a descoperit „cea mai bună farfurie din tot concursul”.

UPDATE 3: Sorin Bontea, „abonat” la ultimele dueluri, a folosit o amuletă specială pentru a-l salva pe Silviu Costan (Foca).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel