Chef Foa, la Kanal D. Lovitură pentru Pro TV

Călin Mocanu, audiențe Vacanța Mare: Era o nebunie! - video
Călin Mocanu, audiențe Vacanța Mare: Era o nebunie! - video

Chef Foa, fostul jurat de la Masterchef, emisiune difuzată pe Pro TV, se alătură Kanal D pentru noul cooking show „Cine-i Chefu'?".

Luni, 18 iunie, Kanal D lansează competiția „Cine-i Chefu'?", titlul original „My Wife Rules", un format internațional de succes ce îmbină talentul culinar cu umorul, distracția și premiile.

Trei perechi (soț și soție/iubit și iubita) vor concura sub atenta supraveghere și îndrumare a lui Chef Foa. „Copilul – minune" al bucătăriei, cum a fost supranumit, are o vastă experiență culinară și reușește de fiecare dată să facă un adevărat spectacol din demonstrațiile sale de virtuozitate în acest domeniu. Show-ul va fi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00.

Despre emisiune

Chef Foa le va spune rețeta exactă celor trei concurente, urmând ca acestea să își îndrume partenerii prin intermediul căștilor audio, fără că ei să știe ce produs final trebuie să le iasă din mâini. Concurentele nu au voie să își noteze nimic, așa că trebuie să fie foarte atente la indicațiile chef-ului pentru ca apoi să transmită partenerilor informația corectă.

La final, cele trei concurente trec printr-o nouă încercare: legate la ochi, ele vor gusta din cele trei preparate și vor oferi note celor trei „bucătari".

Cuplurile interesate să participe în emisiune pentru a câștigă premiul pus la bătaie, de 1000 de Euro la fiecare ediție, dar și pentru distracția garantată, se pot înscrie pe casting.kanald.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel