Chef de chef la PNL, cu ministrul Agriculturii, după decapitarea Băncii de gene de la Buzău

Oros
Oros

După ce PNL a decapitat Banca de Resurse Genetice Vegetale - pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice şi Medicinale prin înlăturarea cercetătorului Costel Vânătoru, liberalii s-au pus pe chefuit.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a fost miercuri seară la Buzău. Nu vă gândiți că a mers pentru a găsi o rezolvare după ce s-a ales praful de Banca de gene! Nici vorbă de așa ceva! De fapt, nici nu avea cum din moment ce criza a fost creată de Guvernul Orban din care face parte. Ministrul Agriculturii Adrian Oros a mers la chef. În sala Athena care aparține familiei liderului PNL Buzău, Cristinel Romanescu, a avut loc o petrecere a PNL Buzău. Invitat de onoare a fost ministrul Agriculturii. Este o petrecere care se organizează la final de an. Întrebarea este dacă au ciocnit vreun pahar și în onoarea cercetătorului Costel Vânătoru.

Cercetătorul Costel Vânătoru și-a dedicat ultimii 34 de ani cercetării, el fiind coordonator al Stațiunii de Cercetare Legumicolă Buzău și un om care a contribuit la dezvoltarea și aclimatizarea multor specii de plante și a păstrării semințelor. În ultimii ani, a pus la punct la Buzău Banca de Gene, proiectul fiind unul personal.

Imediat după instalarea Guvernului Orban, cercetătorul buzoian își exprima speranța că cei aflați acum la putere nu vor pune bețe în roate înființării proiectului Banca de Gene, pe care-l numea "un proiect de țară, un proiect de siguranță națională, nu unul politic".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel