Urmărește emisiunea live


Chef Cătălin Scărlătescu, pus la pământ de o oaie

Aventura „Chefi fără limite” continuă.

Luni, de la 20.30, la Antena 1 porneste o nouă etapă prin insulele grecești. Chefii fără limite vor ancora de data aceasta în Lemnos, o insulă cunoscută pentru pastele locale și tot felul de specialități de brânzeturi. Prima ediție se va deschide cu lupta pentru Imunitatea Individuală, imunitate ce pune la adăpost un concurent din echipa care câștigă. Lupta din bucătărie are înainte și o serie de misiuni menite să acumuleze diverse avantaje. 

Prima misiune a chefilor este legată de o specialitate locală, brânza kalataki.

Aceștia vor ajunge la o stână de oi și vor fi nevoiți să colecteze o cantitate cât mai mare de lapte, într-o limită de timp stabilită de judecător. Miza este mare, căci echipa care câștigă va putea găti alături de chef.  

Avantajul acesta va pune pe jar cele trei echipe, care vor face tot posibilul să câștige misiunea. Chef Cătălin Scărlătescu va fi atât de prins în această probă, încât va ajunge la pământ, la propriu, în lupta cu oile de la stână.

Obișnuit cu locurile urbane, Chef Florin Dumitrescu este șocat în prima fază de ceea ce are de făcut, dar încearcă să se adapteze.

Pentru Chef Sorin Bontea o mare dilemă a acestei probe va fi dacă nimerește oi sau berbeci în încercarea de a strânge cât mai mult lapte.

Cum se vor descurca cele trei echipe și cine va reuși în această etapă să câștige Imunitatea Individuală, telespectatorii vor afla diseară, de la ora 20.30, la Antena 1. 

Florin Dumitrescu, despre „Chefi fără limite”: Ce facem aici se duce în zona Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tronurilor

Producția impresionantă a acestui show filmat în Grecia a implicat mobilizarea a mai mult de 200 de oameni în spatele camerelor de filmare, ceea ce l-a făcut pe chef Florin Dumitrescu să compare Chefi fără limite cu două dintre cele mai de succes producții cinematografice de-a lungul timpului.

„În momentul în care trăiesc fiecare zi de filmare pe set îmi imaginez că ce facem noi aici se duce un pic într-o extremă de cinematografie de genul Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tronurilor. Suntem în jur de 200 de oameni, dacă nu chiar mai mulți. Ceea ce facem noi aici este mult mai mult decât televiziune din punctul meu de vedere. Este o muncă imensă în spate. Sunt atât de multe lucruri de gândit, de pus cap la cap, de organizat, iar cine este în spatele acestei operațiuni este de-a dreptul incredibil! Cred că dacă aș învăța să organizez o producție de genul acesta aș fi un chef și mai bun”, a mărturisit juratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel