CFR, tren suplimentar pe ruta Bucureşti - Constanţa

Mihai Ciobanu / 09 iul 2019 / 17:06 Salveaza PDF Comentarii
tren
Descriere foto: tren

CFR Călători informează că pentru adaptarea capacităţii de transport la cererea crescută a publicului călător, în perioada 13 - 14 iulie,   va circula suplimentar un tren interregio pe ruta Bucureşti Nord - Lehliu - Feteşti - Constanţa, cu plecare din Bucureşti Nord la ora 11.15 şi sosire în Constanţa la ora 13.37.

CFR recomandă tuturor călătorilor să îşi procure biletele de tren cu ANTICIPATIE şi ONLINE de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, în special pentru trenurile de lung parcurs, care au în compunere vagoane de dormit şi cuşetă. Biletele pot fi achiziţionate: Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR şi de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism).

"Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toţi pasagerii să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/ sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din staţiile CFR, 021/ 9521 (pentru traficul intern plecări /sosiri din Bucureşti Nord) sau să se adreseze personalului nostru din staţii", transmite CFR.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24