CFR se face de râs! Cursă de 24 de ore

CFR se face de râs în fiecare zi. După ce o cursă între Cluj şi Constanţa a durat 22 de ore, regia a mai bătut un record.

Un tren care a plecat din Arad spre Mangalia a ajuns la destinatie după 24 de ore, informează B1 TV. Cursa a avut o întarziere de nu mai puțin de opt ore și jumăate. Recordul absolut pentru CFR a fost înregistrat anul trecut când o cursă care a plecat din nordul ţării către litoral a ajuns cu 12 ore de întârziere, anunță B1 TV.

Conducerea CFR Calatori a declanșat o anchetă după ce trenul IR 1822 Arad - Mangalia a ajuns la destinație cu o întârziere de opt ore și jumătate. Cursa era programată să dureze 15 ore şi jumătate, dar s-a întins în cele din urmă pe 24 de ore.

Calvarul călătorilor a început la Baia Mare, acolo unde au stat 400 de minute după ce s-a surpat terasamentul, iar căderea unor copaci a dus la întreruperea alimentării cu energie electrică a liniilor de contact. Ulterior, a fost necesară intervenția cu o locomotivă de ajutor între Fundulea și Sărulești din cauza unei defecțiuni tehnice la locomotiva inițială. Trenul a plecat de aici cu o întârziere de 126 minute în plus și a ajuns la Constanța cu o întârziere totală de 515 minute, iar în Mangalia cu o întârziere de 497 minute.

CFR le-a transmis călătorilor revoltaţi că regretă situaţia. Reprezentanţii regiei au menţionat că pasagerii au primit apă din partea angajaţilor feroviari în stația Feteşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel