CFR, lucrări pe calea ferată. Între ce stații nu se va circula mâine

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA a anunțat că se vor desfășura lucrări la infrastructura feroviară, mâine, 22 mai. Între ce stații nu se va circula.

"Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA vă informează că, în perioada 22.05.2020, de la ora 20.30 - 25.05.2020, ora 05.10, între stațiile Mogoșoaia și Balotești se vor desfășura lucrări la infrastructura feroviară, pentru montarea unui schimbător nou de cale, lucrări care se vor executa cu închiderea totală a traficului feroviar pe distanța Mogoșoaia - Balotești.

Transbordare auto între București Nord și Balotești

Menționăm faptul că, pentru asigurarea continuității circulației feroviare pe relația București Nord - Urziceni, reprezentanții firmei care execută lucrările vor asigura transbordare auto între București Nord și Balotești, iar personalul SNTFC CFR Călători, din Gara de Nord și din Hm. Balotești, va informa și îndruma călătorii spre punctele de îmbarcare în mijloacele auto.

În final, facem precizarea că lucrările sus-menționate fac parte din contractul de lucrări pentru Dublarea liniei de cale ferată între staţiile Mogoşoaia şi Baloteşti (proiectare şi execuţie), finanțate de la Bugetul de Stat", a transmis Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel