CFR face angajări în toată ţara

foto: clubferoviar.ro
foto: clubferoviar.ro

CFR SA și CFR Călători scoate la concurs mai multe posturi din toată țara. Iată care sunt funcțiile pentru care pot aplica persoanele interesate.

Vești bune pentru români. Societățile CFR SA și CFR Călători au anunțat că scot la concurs mai multe posturi, în toată țara. Potrivit primelor informații, reprezentanții au publicat date de interes cu privire la depunerea dosarului, anunță clubferoviar.ro.

Posturi libere la CFR SA și CFR Călători

Companiile CFR SA și CFR Călători aduc o veste excelentă pentru români. În următoarea perioadă, sunt scoase mai multe posturi la concurs, în toată țara.

Pentru postul de maistru la Revizia de Vagoane Brașov, oamenii trebuie să depună dosarele până pe data de 31 martie 2023, ora 12:00. Concursul va avea loc pe data de 4 aprilie, ora 10:00, iar mai multe informații pot fi identificate AICI.

Concursul pentru postul de mecanic instructor I la Depoul Ploiești este evidențiat de CFR Călători. Persoanele interesate trebuie să-și depună dosarul până la data de 11 aprilie 2023, la ora 15:00. Concursul va avea loc pe data de 20 aprilie 2023, la ora 12:00, iar mai multe detalii pot fi descoperite AICI.

La stația din Sibiu este disponibil postul pentru șef de tură (comercial) – informare călători și legitimații de călătorie. Actele trebuie depuse până la data de 31 martie 2023, ora 12:00, iar la fel de bine, concursul va fi susținut pe data de 4 aprilie 2023, ora 20:00. Mai multe detalii, AICI.

La stația Câmpulung Moldovenesc este scos postul pentru șef de tren – comanda personalului. Dosarele trebuie depuse până la data de 31 martie 2023, ora 12:00, iar concursul va fi susținut pe data de 4 aprilie 2023, ora 10:00. Detalii AICI.

Posturi disponibile mai sunt şi în Cluj şi Drobeta Turnu Severin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel