CFR Cluj, victorie CLARĂ cu Dinamo. Edi Iordănescu, în al nouălea cer

Edward Iordănescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a fost extrem de fericit după victoria echipei sale cu Dinamo Bucureşti.

”Sunt trei victorii fără gol primit, la două goluri diferență. Nimeni nu poate contesta victoria noastră, ne bucură punctele. Am reuşit să facem ce trebuia în prima repriză. Ne așteptam la un joc greu, cu un adversar fără presiune multă. Contextul era dificil, am avut trei deplasări, la Iași, la Berna și aici. Plus meciul cu FCSB acasă. Am ieșit bine din această perioadă, sper că vom continua la fel și cu Craiova. Mă bucur că cei care au intrat în prima repriză și-au adus contribuția, au avut eficiența și prospețimea necesare.

Avem jucători valoroși. Nu întâmplător acești băieți au făcut performanță, atât la nivel intern, cât și internațional. E motivul principal pentru care am acceptat să vin aici. Am tot recuperat puncte. Vrem să recuperăm puncte și în ultima etapă, să intrăm în lupta pentru titlu. Sunt bucuros că antrenez jucători extrem de valoroși și cu caracter.", a declarat Edi Iordănescu după meci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel