CFR Cluj - FCSB, rezultat crucial pentru 'antrenorul' Becali. Roș-albaștrii, cu o mână pe titlul de campioană după derby-ul din Gruia

Foto Agerpres
Foto Agerpres

CFR Cluj și FCSB s-au confruntat duminică, într-un derby contând pentru etapa a 4-a a play-off-ului din campionatul României.

Update

FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (1-0) și a făcut un nou pas spre titlu, datorită golului marcat de Florinel Coman (16), din lovitură liberă.

Video

Știrea inițială

Cele două echipe vor juca o partidă care poate pune capăt definitiv luptei pentru titlul de campioană. Dacă FCSB va învinge se va distanța la 13 puncte față de CFR Cluj și Universitatea Craiova.

4 jucători indisponibili pentru FCSB

'Băluță e out pentru meciul de mâine, nu este 100% pentru a fi cu noi. La fel și Ovidiu Popescu, Panțîru și Luis Phelipe, care vor lipsi de la meciul de mâine', a declarat Elias Charalambous la conferința de presă premergătoare meciului.

FCSB ocupă locul 1, cu 41 de puncte acumulate, cu 10 mai multe decât CFR Cluj şi Universitatea Craiova (oltenii au pierdut deja în această etapă), şi este singura echipă din play-off neînvinsă, care are victorii pe linie, 3 în tot atâtea meciuri jucate. Etapa trecută FCSB a câştigat acasă contra celor de la Universitatea Craiova, scor 2-0.

În meciurile directe din sezonul regulat, FCSB a câștigat în Ghencea contra echipei CFR Cluj, în tur, cu scorul de 1-0 (Compagno 67p). În retur, cele două formații au terminat la egalitate, în Gruia, scor 1-1 (Tachtsidis 7 / Olaru 26).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel