CFR Cluj - Astana rezultat LIVE text | Examen dificil pentru campioana noastră

CFR Cluj - Astana rezultat LIVE text al returului din primul tur preliminar Liga Campionilor. Rezultatul și evoluția scorului partidei sunt prezentate Live text pe dcnews.ro.

CFR Cluj - Astana rezultat FINAL retur Liga Campionilor

CFR Cluj s-a calificat în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, după ce a învins formaţia kazahă FC Astana cu scorul de 3-1 (2-1), pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, în manşa a doua a turului întâi preliminar.

REPRIZA a 2-a CFR Cluj - Astana 3-1 ! CALIFICARE!!!!

 FINAL de meci

5 minute de prelungire

min. 73 GOOOOOOOL!Inscriu jucătorii de la CFR Cluj. Omrani din nou! CFR Cluj - Astana 3-1

min. 53 Asediu la poarta celor de la Astana. Djokovic a reluat spectaculos, dar Eric a respins. Apoi, Vinicius a trimis cu capul peste poartă

min. 46 A început repriza a doua.

REPRIZA 1

 PAUZĂ

CFR Cluj conduce formaţia kazahă FC Astana cu scorul de 2-1, la pauza meciului care are loc miercuri seara, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, în manşa a doua a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Oaspeţii au deschis rapid scorul, prin Roman Murtazaev (4), cu un şut de la aproape 25 de metri, dar campioana României a reuşit să întoarcă scorul prin golul marcat de Billel Omrani (10), cu capul, din centrarea lui Damjan Djokovic, şi autogolul lui Evgheni Postnikov (26), la şutul aceluiaşi Omrani.

CFR Cluj a avut şi o bară, prin Mario Rondon (9).

min. 43 Vinicius trimite mingea în poartă în urma unei lovituri libere, dar arbitrii anulează golul pentru off-side

min. 26 GOOOOOOOOOL CFR! Șutul lui Omrani, deviat, ajunge în poarta adversarilor! CFR Cluj - Astana 2-1 Clujenii mai au nevoie de un gol pentru a se califica!

min. 10 GOOOOOOOOOL CFR! Omrani egalează cu o reluare cu capul din 6 metri! CFR Cluj - Astana 1-1

min. 4 GOOOOOOOL! Inscriu jucătorii de la Astana! CFR Cluj - Astana 0-1

min. 1 A început meciul

CFR Cluj - Astana va avea loc astăzi, miercuri, la Cluj Napoca, începând cu ora 21:00.

UPDATE

Echipele de start CFR Cluj - Astana :

CFR Cluj: Arlauskis - Camora, Burcă, Vinicius, Susic - Culio, Bordeianu, Djokovic - Omrani, Rondon, Deac
Rezerve: Vâtcă, Costache, Hoban, Mureșan, Păun, Pereira, Peteleu
Antrenor: Dan Petrescu

FC Astana: Eric - Beysebekov, Simunovic, Postnikov, Rukavina - Logvinenko - Murtazayev, Sigurjonsson, Maevskiy, Tomasov - Rotariu
Rezerve: Mokin, Anicic, Janga, Mubele, Muzhikov, Pertsukh, Shomko
Antrenor: Roman Grigorciuk

Arbitru: Alexander Harkam. Asistenți: Andreas Witschnigg, Andreas Staudinger (toți din Austria)
Stadion: Dr. Constantin Rădulescu

Antrenorul campioanei CFR Cluj a făcut strategia pentru meciul retur din Liga Campionilor, programat diseară, în Gruia. CFR Cluj este obligată să întoarcă rezultatul din tur, 0-1, cu Astana, pentru a-și continua drumul în Champions League.

CFR Cluj - Astana rezultat retur - Antrenorul Dan Petrescu știe cum pot băieții lui să-și surprindă adversarii, considerați de el cei mai puternici cu care s-a duelat până acum de când a venit la Cluj.

" Toți jucătorii mei vor să întoarcă rezultatul. Ei știu că trebuie să facă cel mai bun meci din cariera lor, să se autodepășeacă. În tur au alergat 117km, cei de la Astana 119, deci trebuie să alergăm peste 120 km dacă vrem să avem șanse. Astana este cel mai greu adversar dintr-un meci oficial de când sunt la CFR, cu tot respectul pentru echipele pe care le-am întâlnit pănă acum, dar nici una nu se compară cu Astana. Ei nu au probleme de lot, au jucat 20 de meciuri oficiale, plus că au 16 jucători internaționali și experință de 5 ani în grupele Ligii Campionilor și Ligii Europa" susține Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj.

CFR Cluj - Astana rezultat retur - Lipsa lui Țucudean

Tehnicianul campioanei este sigur că altfel ar fi stat lucrurile pentru echipa sa dacă în acest start de sezon îl avea la dispoziție și pe principalul marcator, George Țucudean, atacant care are în continuare probleme medicale.

"Cel mai bun jucător al nostru este accidentat. Dacă Țucudean era apt, acum aveam un trofeu în brațe (n.r. Supercupa României), cel puțin un egal în deplasare cu Astana și câștigam la Iași, în Liga 1. Nu-i ușor să găsești un golgheter precum Țucudean" a mai spus Dan Petrescu.

"Astana joacă diferit în Europa și în campionatul intern"

Antrenorul formației din Gruia a recunoscut și faptul că i-a urmărit pe cei de la Astana în special în jocurile din Europa, considerând că ceea ce formația la care evoluează Dorin Rotariu arată în campionatul intern nu este relevant.

"Nu am văzut meciurile lor din campionat pentru că joacă altfel în campionat decât o fac în cupele europene, mult mai slab. E clar că nu suntem noi favoriți după meciul din tur. Jucăm acasă și trebuie să încercăm să întoarcem rezultatul" - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj.

A făcut pe translatorul la conferința de presă

Perioada petrecută în Rusia l-a făcut pe Dan Petrescu să-și îmbogățească "palmaresul" la nivel de cunoștințe lingvistice. Iar asta a demonstrat-o la conferința de presă de dinaintea meciului cu Astana.

Nemulțumit de modul în care translatorul transmitea întrebările care i se adresau în limba rusă, Petrescu a intervenit și a explicat că înțelege foarte bine rusa și l-a corectat chiar pe cel care traducea.

Biletele se vând și astăzi

CFR Cluj - Astana rezultat retur - Partida care îi poate duce pe clujeni cu un pas mai aproape de grupele Ligii Campionilor se joacă diseară în Gruia, de la ora 21.00. Ardelenii au pus în vânzare tichetele pentru confruntarea cu Astana la casele de bilete ale Stadionului "Dr. Constantin Rădulescu", dar și la Sala Polivalentă din Cluj.

Prețul biletelor:

PELUZA 1 – SECTOR 25 – DESTINAT GALERIEI CFR Cluj – 10 LEI

TRIBUNA 2 – 20 LEI

TRIBUNA 1 – 20 LEI

VIP B – 60 LEI

VIP A – 80 LEI

CFR Cluj - Astana rezultat retur - Oficialii campioanei le oferă fanilor și facilități care de care mai interesante. Astfel, elevii beneficiază de intrare gratuită pe baza carnetului de elev la tribuna a doua, copiii sub 10 ani au acces gratuit la acest meci însoțiti de un părinte, iar abonații echipei pentru sezonul 2019/2020 nu plătesc intrare la această partidă, pe baza cardului de abonat.

Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională. Intrarea, gratuită

Citește și:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel