CFR Călători introduce un nou tren între Bucureşti Nord şi Constanţa

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Pentru a acoperi cererea de transport în anumite intervale orare, CFR Călători introduce în circulaţie un nou tren între Bucureşti Nord şi Constanţa, din 15 martie.

CFR Călători introduce în circulaţie un nou tren între Bucureşti Nord şi Constanţa, începând de luni, 15 martie.

"Noul tren - InterRegio 1685 se adresează acelora care vor să ajungă în Constanţa în jurul prânzului. Va avea plecarea din Bucureşti Nord la ora 10:45 şi sosirea în Constanţa la ora 12:56 şi va circula în cursul săptămânii, de luni până vineri, în perioadele de extrasezon: 15 martie - 25 iunie şi 6 septembrie - 10 decembrie 2021. Este ştiut faptul că în sezonul estival CFR Călători introduce alte trenuri suplimentare ce conectează toată ţara de litoralul românesc", se precizează într-un comunicat al companiei remis sâmbătă Agerpres.

Cerere de transport



Trenul InterRegio 1685 acoperă cererea de transport pe segmentul orar 9:35 - 14:00 şi asigură şi deplasarea călătorilor spre/dinspre localităţile din parcurs, trenul având opriri şi în staţiile Ciulniţa şi Feteşti.

"Vă reamintim că din 8 martie 2021, am introdus în circulaţie un nou tren dinspre litoral spre capitală - InterRegio 1684 Constanţa (plecare 07:00) - Bucureşti Nord (sosire 09:17), care circulă de luni până vineri", subliniază CFR Călători.

Purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor - staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel