CFR Călători a primit o cerere pentru transportul de muncitori spre Austria

Ministerul Transporturilor a anunțat, vineri, că CFR Călători a primit din partea părții austriece o cerere pentru organizarea de transporturi de muncitori începând cu 9 mai.  

Potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, Ambasada Austriei a solicitat aprobarea unui transport de muncitori sezonieri pe calea ferată, inclusiv a celor care desfășoară activități de îngrijire a persoanelor vulnerabile.

Ministerul a anunțat că CFR Călători poartă discuții cu OBB, operatorul feroviar austriac, pentru stabilirea procedurii de desfășurare a transportului feroviar de călători în contextul COVID-19. Această procedură urmează să fie validată de Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Muncii și Protecției Sociale și Ministerul Afacerilor Externe.

„Conform ultimei solicitări primite de către CFR Călători, partea austriacă ar dori să organizeze primul tren special, începând cel mai târziu din data de 09.05.2020, având o capacitate de aproximativ 360 de călători", au mai anunțat reprezentanții Ministerului Transporturilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel