CFR bilete online - călătorii internaţionale. Cum poți cumpăra

Gară
Gară

CFR Călători anunță că se pot cumpăra și online biletele de călătorie internaţională.

CFR Călători a demarat, de la începutul acestui an, vânzarea online pentru bilete de călătorie internaţională, achiziţionarea acestora putând fi făcută de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, prin aplicaţia Cumpără bilete de tren online/ Trafic international, sau direct de pe linkul  - bileteinternationale.cfrcalatori.ro. Conform unui comunicat remis, marţi, Agerpres, aplicaţia permite cumpărarea online a biletelor internaţionale pentru călătorii simple sau călătorii dus-întors.

De asemenea, se pot achiziţiona bilete şi pentru o relaţie internă dintr-o ţară străină sau pentru relaţii între două ţări străine. Cumpărarea online a biletelor pentru destinaţiile internaţionale este posibilă într-un interval care poate varia de la o anticipaţie maximă de 3 luni, până la 48 ore înainte de începerea călătoriei, dacă se alege ridicarea biletelor de la o staţie /agenţie CFR Călători sau 8 zile înainte de începerea călătoriei, dacă se alege livrarea biletelor prin curier. În situaţia în care călătoria include trenuri din traficul local, cumpărarea cu anticipaţie este de maximum 1 lună.

Documentele, la ghișeu sau prin curier

'Pentru efectuarea călătoriei cu biletele internaţionale cumpărate online, călătorul trebuie să intre în posesia acestor documente de transport fie prin ridicarea lor dintr-o staţie CFR, fie prin livrarea prin curier, la alegerea călătorului în momentul efectuării comenzii', se precizează în comunicat.

În prezent, staţiile CFR de unde se pot ridica biletele internaţionale sunt: Bucureşti Nord, Constanţa, Timişoara, Arad, Deva, Braşov, Sfântu Gheorghe, Predeal, Cluj Napoca, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Craiova, Târgu Jiu, Bistriţa şi Lugoj, urmând ca activitatea de ridicare să fie extinsă şi în alte staţii. Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată.

Citește și:

Bilete avion ieftine. Luna în care au cel mai mic preț. Vezi tarife

Știre REVOLTĂTOARE. Oameni cu handicap vs. studenți. UMILINȚĂ totală 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel