Bilete avion ieftine. Luna în care au cel mai mic preț. Vezi tarife

Aeroport - imagine simbol
Aeroport - imagine simbol

Bilete avion ieftine. Luna în care au cel mai mic preț. Vrei să evadezi din rutină și să petreci câteva zile departe de oraș? Iată în ce lună poți găsi cele mai mici prețuri la biletele de avion.

Bilete avion ieftine. Luna în care au cel mai mic preț. Preșurile pentru biletele de avion scad cu până la 60% în luna în ianuarie faţă de media întregului an. Prețurile pentru destinaţiile europene pornesc de la 15 euro/persoană pentru un bilet de avion dus-întors.

Bilete avion ieftine. Luna în care au cel mai mic preț. Printre destinaţiile cu preţuri mai mici cu 40% până la 60% faţă de restul anului se numără, conform unei analize realizată de o companie de turism online, Berlin - până la 56% mai ieftin, Milano - până la 55% mai ieftin, Paris - până la 45% mai ieftin, Barcelona - până la 45% mai ieftin şi Bruxelles - până la 40% mai ieftin, scrie a1.ro.

Bilete avion ieftine. Luna în care au cel mai mic preț. Preţurile încep de la 15 euro pentru un zbor dus-întors la Milano, 20 euro la Bologna, 26 euro la Atena, 28 euro la Bruxelles, 30 euro la Berlin şi 34 euro la Londra Reducerile se aplică și pentru alte oraşe, de această dată din României: Iaşi, Timişoara, Cluj Napoca etc.

Vezi și: Mașini electrice facilități: "Nu se plătește!"

Client magazin, descoperire: "La o pâine cumpărată, primești un șoarece gratis" - foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel