CFR, anunţ privind liniile închise din cauza viscolului

Mihai Ciobanu / 06 feb 2020 / 21:46 Salveaza PDF Comentarii

CFR informează că toate liniile de cale ferată afectate de vremea nefavorabilă sunt operaţionale, iar circulaţia trenurilor a revenit la normal.

Echipele de intervenţie din cadrul Regionalei CF Timişoara, Iaşi şi Braşov au finalizat toate operaţiunile desfăşurate pe distanţele Topolovăţ - Recaş, Nădejdea - Lunca de Mijloc - Livezi Ciuc şi Silhoasa - Larion - Grădiniţa - Coşna, unde au acţionat permanent încă din cursul nopţii pentru eliberarea liniilor de cale ferată de arborii prăbuşiţi de pe versanţi, remedierea deranjamentelor la linia de contact şi înlocuirea elementelor avariate.

La această oră toate magistralele feroviare sunt operaţionale, nu există trenuri blocate, iar trenurile circulă în condiţii normale de trafic. Dispecerate CFR SA vor menţine în continuare legătură cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar şi vor transmite permanent informaţii despre condiţiile meteo şi de trafic înregistrate pe fiecare regională de cale ferată.

CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare, va lua în continuare toate măsurile necesare pentru ca traficul feroviar să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA - companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă, transmite compania.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25