EXCLUSIV  CExN PSD Dragnea - Tudose. Apariția unui nou lider. Risc URIAȘ

Scutaru Cristina / 12 oct 2017 / 14:46 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Joi are loc ședința Comitetului Executiv Național (CExN) a Partidului Social Democrat care ar trebui să termine criza în care se află atât PSD, cât și guvernarea.

Deși, cel mai probabil, în cadrul ședinței se va face apel la unitate, unii social-democrați speră că Mihai Tudose și Liviu Dragnea să se distrugă reciproc și astfel să apară o nouă forță politică, adică să fie generat un nou lider. Dar aici este un risc uriaș - ca PSD să piardă guvernarea.

[citeste si]

Dacă totuși nu se va ajunge la așa ceva, va trebuie găsită o formulă pentru fața curată, adică fiecare în parte, și Liviu Dragnea, dar și Mihai Tudose să aibă pretenția că au câștigat ceva. De exemplu, dacă premierul o dă afară din Guvern pe Sevil Shhaideh, să rămână, la schimb, un ministru pe placul lui Liviu Dragnea, un fel de Shhaideh II. Ideea este ca la finalul negocierilor din PSD, să pară că s-au făcut concesii reciproce. Acest lucru se va întâmpla dacă vor să oprească scandalul și pentru a evita ca o astfel de criză să escaladeze. În final, se vor face comunicări astfel încât să pară că a câștigat fiecare câteva ceva.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.13