CExN PSD. Bădălău: Sper ca Tudose să rămână PREMIER

Niculae Badalau
Niculae Badalau

Secretarul Executiv al PSD, Niculae Bădălău a oferit prima declarație în momentul în care a ajuns la sediul PSD, înainte de începerea ședinței Comitetului Executiv Național.

Niculae Bădălău a spus că și-ar dori ca Mihai Tudose să rămână premier. 

"Vom face ce le-am promis românilor. Să le facem viața mai bună. Acest Guvern se va numi și va rămâne al Partidului Social Democrat. Eu sper ca Mihai Tudose să rămână premier, nu văd altă soluție. Dacă se va forța demiterea premierului, cei care o vor face trebuie să aibă și soluții. Eu voi fi pentru o soluție echilibrată. Eu sunt în tabăra Partidului Social Democrat și pentru echilibru. Varianta este ca Partidul să găsească soluția cea mai bună," a spus Niculae Bădălău la sosirea la sediul PSD.

La sediul Partidului Social Democrat au ajuns toți liderii partidului. Liviu Dragnea a ținut să precizeze că în toată această perioadă a refuzat să iasă cu declarații publice, ci doar a asistat.

De cealaltă parte, Mihai Tudose nu a comentat în nici un fel situația de la partid, el preferând să lămurească declarația pe care a dat-o recent și care a fost interpretată, referitoare la maghiarii din România. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel