EXCLUSIV  CEx PSD. Mihai Tudose: Dacă îmi cereți demisia, mi-o voi da astăzi

DCNews are informații în exclusivitate din interiorul ședinței CEx. Ședința a început prin darea afară a deputatului Cătălin Rădulescu, invitat în CEx de președintele Liviu Dragnea. 

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost invitat afară de premierul Mihai Tudose și de vicepremierul Marcel Ciolacu. 

Premierul Mihai Tudose a început prin a afirma în fața colegilor săi, că dacă îi va fi cerută demisia, nu se va ascunde în spatele unei moțiuni de cenzură, ci va alege să demisioneze astăzi. Se pare că Mihai Tudose se bazează pe ceva, deocamdată singurul lucru care a ieșit la suprafață a fost poziția primarului general Gabriela Firea și a primarilor de sectoare care nu au optat pentru îndepărtarea premierului Mihai Tudose.

Potrivit surselor noastre, în acest moment sunt 48 de semnături în favoarea retragerii sprijinului politic pentru Mihai Tudose și 15-17 persoane care nu sunt de acord cu această măsură. Printre cei care nu au semnat se numără Gabriela Firea și o parte din cei șase primari de sector ai capitalei. De asemenea, printre cei care sunt împotriva demiterii lui Mihai Tudose se numără Nicu Bănicioiu, Felix Stroe și Ion Mocioalcă. 

DCNews vă va informa în continuare și va reveni cu informații proaspete din interiorul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel