CEx PSD. Marian Preda: Este începutul sfârșitului lui Dragnea

Sociologul Marian Preda este părere că fizionomia lui Liviu Dragnea de la conferința de presă ulterioară Comitetului Executiv al PSD inspiră teamă și neîncredere. 

Marian Preda consideră că lupta pentru succesiunea la șefia partidului și pentru candidatura la prezidențiale se va înteți și că Liviu Dragnea nu va mai rezista 

"Azi este începutul sfârșitului lui Dragnea. Fizionomia lui la conferința de presă de azi exprima teamă, derută, neîncredere. Se va accentua lupta pentru succesiune și pentru locul de candidat la prezidentiale. Cine va fi viitorul super-baron: Bădălău, Tudose, Firea? Aproape că nu contează. Oricum, mai avem un an sau doi de guvernare PSD; #Rezistăm noi cumva și la ”febra” asta roșie din care România va ieși cu o deteriorare serioasă a situației economice dar și cu imunitate sporită la populinsm," a scris Marian Preda pe contul său de socializare.

După ședința Comitetului Executiv al PSD, Liviu Dragnea și Mihai Tudose au susținut conferințe de presă separate. Liviu Dragnea a spus că decizii importante vor fi luate la viitorul CEx de la Iași. 

”Propunerea noastră la Ministerul Apelor și Pădurilor e senatorul Ioan Deneș, iar următorul CEX se va organiza 29-31 ianuarie, la Iași, unde se va face și întâlnirea celor două grupuri parlamentare. Pentru asta ne-am întâlnit ca să discutăm la CEX, ” a spus Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel