CEx PSD la Iași. Dumitru Oprea (PNL): Va fi ”noaptea cuțitelor lungi”

Deputatul PNL Dumitru Oprea a declarat marţi că PSD organizează la Iaşi "Noaptea cuţitelor lungi", referindu-se la şedinţa Comitetului Executiv Naţional programată la sfârşitul lunii ianuarie, el considerând că astfel social-democraţii îşi arată "dispreţul suveran" faţă de proiectele Moldovei. 

"Am aflat că la Iaşi, într-una din ultimele zile ale acestei luni, vor avea loc evenimente istorice. La 100 de ani de la Marea Unire, în anul Centenarului, Iaşului i se va 'servi' o şedinţă de partid în care s-ar putea decide restructurarea Guvernului şi chiar succesorul lui Liviu Dragnea. Dincolo de reglările de conturi între facţiunile din PSD, descălecarea 'baronetului' social-democrat în capitala Moldovei ar putea căpăta o oarecare însemnătate, dacă va fi însoţită şi de semnarea pe loc a unor contracte de execuţie a lucrărilor de mare infrastructură necesare regiunii. De declaraţii politice ne-am  săturat", a spus Oprea, potrivit unui comunicat de presă.

Oprea a adăugat că este neclar dacă va mai avea loc reuniunea festivă a Parlamentului la Iaşi, precum şi a Guvernului, cu rolul de a marca debutul Anului Centenar, aşa cum a fost programat anul trecut. 

"Din păcate, ieşenii nu au niciun motiv să se simtă în vreun fel bucuroşi de oaspeţi, în condiţiile în care Moldova rămâne regiunea cu cele mai puţine resurse bugetare alocate de la nivel guvernamental, precum şi cu una dintre cele mai slabe reprezentări în administraţia centrală. Membrii 'Guvernului sudist', aşa cum a mai fost numit Guvernul Tudose, vin la Iaşi în primul rând cu carnetul de partid în buzunar şi cu mandatul depus pe masă. Ce credibilitate ar putea să mai aibă orice fel de promisiune ministerială făcută pentru ieşeni şi moldoveni?", mai menţionează deputatul liberal. 

Luni, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului va fi organizată în perioada 29 - 31 ianuarie la Iaşi, unde va avea loc şi întâlnirea cu grupurile parlamentare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel