CEx PSD, decizie privind anularea suspendării lui Robert Negoiţă

CEx al PSD a început luni la Parlament, la ora 12.00, iar în cadrul şedinţei se discută inclusiv revocarea sancţiunii aplicată lui Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3.

Marcel Ciolacu a anunțat că în ședința Comitetului Executiv de luni a fost luată decizia să fie anulată hotărârea de suspendare a lui Robert Negoiță din PSD. „Am suspendat sau am anulat decizia de suspendare a dl Robert Negoiță. Din acest moment decizia îi aparține dacă vine în partid și va dori să candideze din partea PSD, cum a făcut-o și data trecută pentru Sectorul 3”, a declarat liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, la finalul CEx.

Gabriela Firea a declarat, luni, înaintea ședinței CEx, referitor la posibila anulare a suspendării lui Robert Negoiță din PSD, că s-ar bucura deoarece a avut o colaborare bună cu acesta, iar în partid e bine să nu mai fie această atitudine de a fi exclus sau izolat, în cazul în care ai mesaje care contravin celor oficiale. Robert Negoiţă a fost suspendat din PSD la începutul lunii iulie, pentru o perioadă de şase luni, în baza unei decizii adoptate de Comitetul Executiv (CEx) al PSD. Decizia a fost luată ca urmare a „atacurilor repetate” pe care Negoiţă le-ar fi avut la adresa liderilor formațiunii, transmite Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel