Cele trei reguli ale lui Elon Musk pentru managerii din subordine: Dacă nu fac asta, managerii trebuie să DEMISIONEZE imediat

Foto de Tumisu de la Pixabay
Foto de Tumisu de la Pixabay

Elon Musk are trei reguli clare pe care toţi managerii din subordinea sa trebuie să le urmeze. 

Odată cu pornirea gicafabricii Tesla din Austin, Texas, Elon Musk a ajuns la peste 100.000 de angajaţi, în cadrul celor două companii pe care le are, Tesla şi SpaceX. 

Cum este să lucrezi pentru Elon Musk 

În 2015, Musk se descria ca un "nano-manager" într-un interviu pentru Wall Street Journal

"Diamantele sunt create sub presiune, iar Elon Musk este un maestru şlefuitor. Ştie foarte bine cât de greu e să fii la primire când pune presiune, dar ştie că îţi vei depăşi şi propriile aşteptări dacă va continua să te preseze", transmite Dolly Singh, fost şef al departamentului Angajări de la Space X. 

"Provoacă oamenii constant şi îi împinge să facă lucruri pe care nu credeau că le pot face. E chiar fain, în multe moduri", a transmis şi un inginer de la Tesla, pentru Business Insider

CITEŞTE ŞI Şase români, în topul Forbes al miliardarilor lumii. Pe ce locuri se află

Cele trei reguli ale lui Musk 

În 2018, Elon Musk le-a transmis filozofia sa de management angajaţilor Tesla, prin intermediul unui e-mail. Acesta le-a spus angajaţilor că şedinţele ar trebui să fie mai puţine, să dureze mai puţin, iar oamenii care nu contribuie cu nimic ar trebui pur şi simplu să plece. 

"Ieşi dintr-o şedinţă dacă e clar că nu aduci plus valoare. Nu e lipsă de respect să pleci, e lipsă de respect să pierzi timpul altora", a spus Musk. 

"Dacă respectarea unei reguli interne este un lucru ridicol într-o situaţie particulară, atunci regula ar trebui schimbată", a mai spus el. 

De asemenea, Musk le-a spus angajaţilor că nu este deranjat dacă angajaţii săi ascultă muzică în timpul programului. "Orice mic lucru care face munca mai plăcută e binevenit", a mai spus miliardarul. 

Cu toate astea, Musk poate fi şi mai puţin flexibil. Acesta le-a transmis managerilor din subordinea sa că sunt TREI metode prin care pot reacţiona când el le spune să facă ceva: să îi explice unde a greşit, să ceară clarificări sau să execute indicaţiile. 

"Dacă nu au făcut niciun lucru din cele de mai sus, managerii trebuie să demisioneze imediat", a mai transmis Musk. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel