Cele două cuvinte brutale pe care Prințul William i le-a spus lui Harry atunci când acesta i-a povetit despre Meghan

Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge / @sussexroyal
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge / @sussexroyal

Află în articol ce i-a spus Prințul William lui Harry atunci când acesta i-a povestit despre Meghan.

Cei doi frați erau la Palatul Kensington. Prințul Harry a decis apoi să vorbească cu fratele său mai mare William și cu cumnata sa Kate Middleton despre Meghan Markle. La acea vreme, Harry avea o relație cu Meghan de câteva luni. Chiar dacă nu le-a spus lui William și Kate, Prințul Harry a susținut în memoriile sale "Spare" că William "știa că se întâmplă ceva" și dorea să afle mai multe, scrie hindustantimes.com.

VEZI ȘI: Prințul Harry și Meghan Markle au divorțat în secret? Semnele care ar arăta că cei doi trec printr-o criză

După ce Prințul George și Prințesa Charlotte s-au dus la culcare, Prințul Harry i-a pus pe William și pe Kate să jure că vor păstra vestea secretă. Apoi le-a spus că se întâlnește cu Meghan Markle. Prințul Harry a scris: "Le-au rămas gurile deschise. S-au întors unul către celălalt. Apoi Willy s-a întors spre mine și mi-a spus "F... off".

Cum a decurs prima întâlnire dintre William și Kate



Prințul William și Kate au spus că vestea este imposibilă, ceea ce l-a lăsat nedumerit pe Harry, a susținut Ducele de Sussex. Cuplul i-a spus prințului Harry că sunt fani ai emisiunii Suits, așa că știau exact cine este Meghan.

The Mirror a raportat: "Harry își amintește de prima lor întâlnire – recunoscând că era mai nervos pentru acea prezentare decât prezentarea în fața reginei".

VEZI ȘI: Prințul Harry și Meghan Markle continuă "războiul" cu Familia Regală. "Planifică un lungmetraj despre viața regală pentru Netflix"

"După o așteptare, ușa s-a deschis și acolo era fratele meu mai mare, cam îmbrăcat. Pantaloni drăguți, cămașă frumoasă, guler deschis. I-am prezentat-o ​​pe Meg, care s-a aplecat și i-a dat o îmbrățișare, ceea ce l-a speriat complet. El a îmbrățișat-o înapoi. Willy nu a îmbrățișat străinii, în timp ce Meg a îmbrățișat majoritatea străinilor. Momentul a fost o ciocnire clasică de culturi, ca o lanternă-torță, care s-a simțit atât amuzant, cât și fermecător", a scris Prințul Harry.

Primul mesaj dintre Meghan Markle şi prinţul Harry a fost pe Instagram şi a avut doar trei cuvinte

În cartea "Rezerva", prinţul Harry a povestit şi cum a pornit relaţia sa cu Meghan Markle. Totul a început, se pare, de la un simplu mesaj pe Instagram, din doar trei cuvinte. Şi de la o poză cu filtru... de câine! 

Se pare că Harry a văzut-o pe Meghan Markle, la acea vreme încă actriţă în serialul american Suits, într-o fotografie care avea aplicat un filtru cu urechi şi bot de câine. Fotografia fusese postată de o prietenă a ducelui de Sussex, iar acesta a vrut imediat să ştie cine se află în spatele filtrului. 

Conform Express.co.uk, Harry ar fi fost deja al şaptelea bărbat care o întreba pe aceasta cine era femeia din poză. Dar aceasta l-a întrebat pe Harry dacă vrea să îi dea profilul său de Instagram lui Meghan, iar prinţul a încuviinţat. 

Şi chiar în ziua următoare a avut loc şi primul schimb de mesaje dintre cei doi. Meghan Markle a avut iniţiativa şi i-a scris lui Harry doar trei cuvinte: "Bună, frumoase fotografiile". Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel