Prințul Harry și Meghan Markle continuă "războiul" cu Familia Regală. "Planifică un lungmetraj despre viața regală pentru Netflix"

Sursa Foto YouTube ABC News
Sursa Foto YouTube ABC News

Meghan Markle și Prințul Harry "planifică un lungmetraj despre viața regală pentru Netflix".

 


 
 
 

Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry plănuiesc un nou lungmetraj despre ceea ce se întâmplă în interiorul Palatului, scrie Mirror. Se spune că cei doi sunt în discuții cu Netflix pentru a produce un nou film despre viața lor regală, cu accent pe experiența lor de a trăi în interiorul Palatului.

Noua lor afacere a fost inspirată după ce Netflix a dezvăluit că face un lungmetraj despre infamul interviu de la BBC al Prințului Andrew cu jurnalista Emily Maitlis. Filmul gigantului de streaming - intitulat Scoop - îl va avea în rolurile principale pe Rufus Sewell în rolul Ducelui de York și Gillian Anderson în rolul lui Emily, în timp ce Billie Piper și Keeley Hawes fac și ei parte din distribuție.
 

Un documentar și o carte nu erau de ajuns?



O sursă spune că Meghan și Harry nu doresc să "aștepte și să vadă" cum este primirea acestui nou film, dar cred că au "o poveste pe de spus pe marele ecran despre ceea ce s-a întâmplat în Palat".

"Există o mulțime de nuanțe din povestea lor despre care ei simt că încă lipsesc după documentar și cartea lui Harry", a declarat o sursă pentru revista Closer.

Cuplul a fost "evident mulțumit" de cecul primit de la Netflix pentru documentar și sunt "dornici" să lucreze din nou cu gigantul de streaming, maisusține sursa.

În plus, potrivit aceleaiși surse,  Netflix nu este interesat de documentare sau emisiuni TV pentru copii ale cuplului, dar își dorește mai multe "lucruri suculente" despre viața lor regală.

Sursa a adăugat: "Nu există nicio îndoială că ar primi o plată frumoasă pentru asta, ceea ce este extrem de tentant. Meghan chiar face eforturi pentru ca acest lucru să se întâmple, în timp ce Harry vrea să trateze totul cu mai multă atenție - dar pe ei îi distrează ideea și echipa lor discută deja despre suma de bani pe care cei doi o vreau pentru drepturile asupra poveștii lor".

Harry și Megan Markle, urmăriți de paparazzi



The Mirror a contactat reprezentantul lui Meghan și Harry pentru comentarii. Acest lucru vine după ce Ducele și Ducesa au lansat o declarație săptămâna trecută în care spun că au fost implicați într-o "urmărire de mașini aproape catastrofală". Cuplul călătorea în oraș împreună cu mama lui Meghan, Doria Ragland, după ce au participat cu toții la evenimentul de gală pentru aniversarea a 50 de ani de la Ms Foundation for Women.

Harry și Meghan și-au sărbătorit a cincea aniversare a nunții săptămâna trecută, după ce s-au căsătorit în Capela Sf. George de la Castelul Windsor pe 19 mai 2018, la un an distanță devenind părinți. În anul următor, Harry și Meghan au decis să demisioneze din calitatea de membri ai Familiei Regale și s-au mutat în California, înainte să aducă pe lume cel de-al doilea copil, Prințesa Lilibet, în iunie 2021.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel