EXCLUSIV  "Ceaușescu ocupă locul 1 la popularitate în rândul românilor". Camelia Csiki: Mi se pare incredibil

foto: Wikimapia
foto: Wikimapia

Jurnalista Camelia Csiki spune că Nicolae Ceaușescu "ocupă locul 1 la popularitate în rândul românilor".

Jurnalista Camelia Csiki, realizatoarea „Ora Regelui” TVR, a vorbit la DC NEWS despre popularitatea pe care o are în zilele noastre Nicolae Ceaușescu, fostul lider comunist al României timp de mai bine de 20 de ani, până la căderea regimului său în decembrie 1989.

"Mi se pare incredibil că astăzi, în zilele noastre, Ceaușescu ocupă locul 1 la popularitate în rândul românilor. În rândul tinerilor needucați, trebuie să spunem acest lucru pentru că eu am un public educat, tineri educați, foarte mulți dintre ei chiar absolvenți de Istorie sau studenți la Istorie, și cunosc adevărul. Dar acești tineri sunt tinerii cărora bunicii lor le spun că s-a trăit bine, ceea ce nu este adevărat. Nu, nu s-a trăit bine", a declarat Camelia Csiki în cadrul emisiunii #Rezist.

"Securitatea e și bună, e și rea. Sunt și cercetători care spun chestiunea asta", a intervenit Oana Stănciulescu.

Camelia Csiki: Se întâmplă în mediul online o campanie agresivă în care Ceaușescu este lăudat pe nedrept

"A fost o campanie agresivă pe online, de asta subliniez, deși este această emisiune frumoasă de Paște și vorbim despre Regele Mihai vreau să spunem acest lucru pentru că sigur sunt tineri care se uită la noi, se întâmplă în mediul online o campanie agresivă în care Ceaușescu este lăudat pe nedrept și nu se vorbește despre ceea ce a făcut rău. Și în cazul Regelui Mihai a făcut rău.

De curând am postat un material de-al meu și o doamnă mai în vârstă, era vorba despre uniformele din Primul Război Mondial, și îmi scrie una dintre telespectatoare foarte agresiv așa: "da uniforma lui Ceaușescu unde e? Ați ascuns-o?". Și mă gândeam că ea nici nu calculează pentru că Ceaușescu nu a luptat în primul Război Mondial. Că a fost eroul nostru.. nu a fost niciun erou", a mai spus jurnalista.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel