Cea mai mare insulă locuită din arhipelagul Summer se vinde

tanera
tanera

Insula Tanera Morde pe coasta nord-vestica a Scoției a fost scoasă la vânzare pentru 2,5 milioane lire sterline (3,9 milioane de dolari), după ce, inițial, negocierile proprietarilor actuali cu locuitorii celei mai apropiate așezări s-au lovit de un refuz categoric. 

Agenția de specialitate CKD Galbraith, care se ocupă de tranzacție, descrie Tanera Mor drept „o destinație turistică înfloritoare și un loc ideal pentru orice familie care-și dorește o viața liniștită”.

Familia Wilder a cumpărat insula Tanera Morde, în suprafață de 323,7 hectare, în anul 1996, scrie The Guardian, potrivit income.ro. Înainte de a scoate insula la vânzare, proprietarii au negociat cu locuitorii celei mai apropiate așezări, însă au primit un refuz categoric, aceștia susținând că, pur și simplu, nu mai timp să se ocupe și de insulă. Recent, comunitatea a achiziționat o făbricuță și a lansat două proiecte pentru obținerea de energie alternativă.

Tanera Mor este cea mai mare dintre insulele locuite din arhipelagul Summer, potrivit Forbes. Pe teritoriul ei se află nouă locuințe, trei pontoane, o cafenea și trei unități poștale, care vor intra în posesia viitorilor proprietari împreună cu insula.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel