Ce vrea să construiască Ronald Koeman la FC Barcelona. Nume MARI aduse la club

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

FC Barcelona este unul dintre cluburile care dau orice pentru a construi o formație solidă în sezonul 2020-2021, în ciuda problemelor financiare impuse de pandemie.

Conform Marca, Ronald Koeman plănuiește să aducă pe Camp Nou jucători valoroși cu care a mai lucrat și înainte, mai ales la echipa națională a Olandei. Noul antrenor vrea să decidă cine și de ce vine la Barcelona, nu doar să-și de acordul pentru fotbaliștii aduși de club.

Principala țintă a catalanilor este atacantul lui Inter Milano, Lautaro Martinez, însă italienii insistă că tânărul de 23 de ani costă 90 de milioane de euro. În timp ce speranțele pentru argentinian nu sunt încă spulberate, Koeman a venit cu o alternativă de 4 ori mai ieftină: Memphis Depay.

Când vine vorba de apărare, catalanii au nevoie de sânge proaspăt pe centru, așa că Barca a început discuțiile cu Eric Garcia, de 19 ani, dar Manchester City cere 23 milioane euro pe el. Astfel, fundașul central este așteptat gratuit, de anul viitor, fiindcă contractul său expiră în iunie 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel