Ce spune Predescu despre ameninţarea colegei sale, Aspazia Cojocaru

ioan_predescu
ioan_predescu

Judecătorul Curţii Constituţionale Ioan Predescu, nu-şi aminteşte ce i-a reproşat colega sa, Aspazia Cojocaru, în şedinţa Curţii de miercuri, dar a declarat că este "treaba dânsei" dacă doreşte să-l dea în judecată pentru că ar fi declarat despre ea că ar fi înclinat balanţa în decizia CCR privind rezultatul referendumului din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. " I-auzi vorbe! I-auzi vorbe! Să fie sănătoasă!", a adăugat, miercuri, judecătorul Ioan Predescu.

Întrebat în legătură cu anunţul colegei sale, Aspazia Cojocaru, potrivit căruia îl va da în judecată pe Ioan Predescu pentru că ar fi declarat că votul său a fost definitoriu în decizia CCR privind referendumul, judecătorul Predescu a comentat: "Treaba dânsei!". Ioan Predescu nu a dorit să facă nicio declaraţie în legătură cu reproşurile făcute miercuri de către Aspazia Cojocaru la adresa sa în Plenul CCR. "Nu mai ştiu, nu mai ţin minte! Nu mi-a spus mie nimica, n-am avut nicio dispută", a spus el presei.

După ce jurnaliştii au insistat cu noi întrebări despre posibilitatea de a fi dat în judecată de Aspazia Cojocaru, judecătorul Predescu a răspuns: " I-auzi vorbe! I-auzi vorbe! Să fie sănătoasă!", citează NewsIn.

La finalul unei şedinţe a Plenului Curţii Constituţionale, de unde s-au auzit mai multe voci ridicate, judecătorul Aspazia Cojocaru a declarat, miercuri, că, după ce va cere presei înregistrarea declaraţiei colegului său Ioan Predescu în care acesta ar fi susţinut că ea a votat pentru invalidarea referendumului din 29 iulie, îl va da în judecată, deşi până la proba contrarie îl crede pe Predescu, judecătorul negând în continuare că ar fi dat o astfel de declaraţie pentru "Gândul".

"Spune că nu a dat niciun fel de declaraţii. Da, da, neagă. Nu ştiu (dacă şi-a cerut scuze - n.red.), scuze sau nu, dar neagă tot timpul că ar fi dat o astfel de declaraţie, cea din <<Gândul>>, neagă. Eu o să aduc copia, dacă există am s-o cer şi dacă există, vă dau înregistrarea. Deci neagă că ar fi dat astfel de declaraţii", a declarat Cojocaru, referindu-se la afirmaţia lui Predescu cum că votul ei ar fi fost decisiv în decizia CCR privind rezultatul referendumului.

Aspazia Cojocaru nu intenţionează să acţioneze în justiţie până nu are probe certe, de aceea, îl crede în continuare pe judecătorul Predescu. "Eu nu ştiu, până la proba contrarie, eu cred, dar dacă există o astfel de înregistrare vă rog să mă credeţi că mă duc până unde trebuie, până în pânzele albe. Până în instanţă. Dacă a zis aşa ceva, ne ducem, că jurişti suntem, până unde trebuie (...) Să ştiţi că eu nu las nimic, dar nu să mă răzbun, răzbunarea este îngrozitoare, dar nu las nimic nelămurit în viaţa asta", a declarat judecătorul CCR,.

Despre o eventuală cerere de sancţionare a lui Predescu în plenul CCR pentru afirmaţiile sale, Cojocaru a răspuns: "Nu ştiu, să vedem, în funcţie de ce găsesc".

Judecătorul CC Ion Predescu a declarat, pentru “Gândul”, că Aspazia Cojocaru, judecător propus de PSD la Curtea Constituţională, a înclinat balanţa la CC în favoarea lui Traian Băsescu. “Am luptat şi noi cât am putut. Aşa a ieşit însă. Luaţi datele de la Guvern şi analizaţi-le să vedeţi cât erau de limpezi”, a precizat Predescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel