Ce spune Elena Udrea despre relația cu Traian Băsescu

Elena Udrea a vorbit, vineri, despre relaţia cu Traian Băsescu, întrebată fiind despre scenariile potrivit cărora fostul președinte trebuie să se debaraseze de ea.

"De vreo 11 ani, tot aud aceasta minunată idee care vine din partea unor creiere care stau si cugeta in Romania. (...) Parca suntem la preot.... Sunt foarte multi oameni care s-ar intreba de cine m-as lepada eu la o adica. Eu am incercat sa nu fiu activa in perioada asta, dar chiar si asa unii nu au liniste legat de Elena Udrea.

Până una alta, singurul nume care nu i-a facut rău lui Traian Băsescu este Elena Udrea. In rest, fiecare pe unde a putut i-a făcut rău. Am ajuns acum să ridicăm în slăvi tradătorii, turnătorii, oamenii care iti intorc spatele cand esti in dificultate. Ăştia au ajuns în România să aibă valoare. Oamenii cu decenta, cu onoare sunt cei care au juns in zilele să fie criticati sau demonizati sau se incearcă sa fie trecuti in istoria tarii.

Eu cred ca ar trebui sa ne asezam mai bine, ca societate, valorile pentru ca am ajuns de rasul tuturor", a declarat Elene Udrea, citează România TV.

Fostul ministru al Dezvoltării a subliniat și faptul că sunt mulți investitori care nu vor să vină în România pentru că "suntem o țară de turnători", dar și că va continua să demonstreze că nu poți să faci dosare din "turnătorii și minciuni".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel