Urmărește emisiunea live


Ce s-a întâmplat cu pomii din fața PSD după ce s-a urcat protestatarul Dide în ei

Zilele trecute, Cristian Mihai Dide, unul dintre protestatarii veniţi pentru legile justiţiei în fața sediului PSD, s-a urcat într-un copac în semn de protest că jandarmii l-au ridicat pe Mălin Bot.

Între timp, crengile pomilor au fost tăiate. Adrian Moraru a fost cel care a publicat imaginile cu arborii din fața sediului PSD.

Patru persoane au fost duse, luni, la Secţia 5 de Poliţie din Bucureşti, pentru a fi legitimate şi sancţionate, după ce au fost implicate într-un scandal în faţa sediului PSD, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

"Activitatea de protest a celor 10 persoane nu respectă condiţiile legale ( declarare şi avizare). În locul respectiv era avizată o altă activitate de protest a cărei organizator nu a fost de acord cu prezenţa acestora şi a solicitat îndepărtarea lor din zonă. Persoanele tulburau ordinea publică având mai multe obiecte de amplificare a sunetului (boxe , microfon). Patru persoane au fost conduse la secţia de poliţie în vederea sancţionării (persoanele care săvârşesc fapte contravenţionale care prin natura lor tulbură liniştea şi ordinea publică sunt îndepărtate din zona)", precizează Jandarmeria Capitalei.

[citeste si]

Mai mulţi membri ai Federaţiei Naţionale a Revoluţionarilor au mers în faţa partidului cerând jandarmilor să îi mute pe cei 10 protestatari aflaţi acolo, motivând că aceştia nu au autorizaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel