Ce a găsit Dan Negru în Japonia. WC-ul, testul suprem al unei civilizații / video

Foto: Facebook Dan Negru
Foto: Facebook Dan Negru

Dan Negru a ajuns în Japonia și a arătat o diferență fundamentală față de România.

Într-un clip postat pe pagina sa de Facebook, Dan Negru a arătat care este diferența de civilizație între România și Japonia.

„Mie îmi place mult România, am vizitat-o de nenumărate ori, dar îmi plac și vorbele Sfântului Augustin, care spunea că lumea e ca o carte și cine nu călătorește, nu citește decât prima pagină a acelei cărți, așa că în orele astea am dat pagina la Japonia. E departe, faci vreo 12 ore, dar sunt obișnuit. Atâta fac și cu trenul de la Timișoara la București“, a spus Dan Negru.

Ce a descoperit Dan Negru în Japonia

Realizatorul TV a dat exemplul WC-urilor din aeroport, arătând imagini atât de pe Aeroportul Otopeni, cât și de pe aeroportul din Japonia, acolo unde a aterizat.

„Testul suprem al unei civilizații este WC-ul! Atunci când am plecat din Otopeni, am intrat într-un WC din Aeroportul Otopeni. Așa arată el! Testul suprem al civilizației, iată, Aeroportul Otopeni.

Apoi am intra și într-unul din Japonia. Acolo am găsit apă de băut, apă potabilă. Peste tot în aeroport găsești apă potabilă. Totul e curat și impecabil, iar WC-ul ține de SF. Ai nevoie de un manual de utilizare a să poți să-l folosești. În orele astea de civilizație japoneză am învățat că civilizația te învață să fii bun cu celălalt“, a mai spus Dan Negru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel