REFERENDUM GRECIA - 5 IULIE: Mesaj tranșant transmis de Alexis Tsipras după ce a votat

REFERENDUM GRECIA - 5 IULIE. Premierul grec Alexis Tsipras a declarat, duminică, după ce a votat la referendumul pe tema propunerii de acord a creditorilor internaționali ai Greciei, că "nimeni nu poate ignora determinarea unui popor de a-și lua destinul în propriile mâini".

REFERENDUM GRECIA - 5 IULIE. "Voința guvernului poate fi ignorată de mulți. Dar voința poporului nu poate fi ignorată de nimeni", a spus Alexis Tsipras, citat de Agerpres, după ce a votat în circumscripția sa electorală din cartierul Kipseli, din nordul Atenei.

Citește și: Cum au votat la referendum foștii premieri greci

REFERENDUM GRECIA - 5 IULIE. Premierul elen a insistat că "astăzi poporul grec trimite un mesaj cum că și-a luat destinul în propriile mâini, că democrația învinge teama, hotărârea învinge propaganda fricii".

REFERENDUM GRECIA - 5 IULIE. Într-o circumscripție electorală plină până la refuz de camere de luat vederi și în aplauzele concetățenilor, Tsipras - îmbrăcat cu o cămașă albă și pantaloni gri - a lansat un mesaj și Uniunii Europene, afirmând că votul de duminică reprezintă "un mesaj al hotărârii nu doar de a rămâne în Europa, ci și de a trăi cu demnitate în Europa".

REFERENDUM GRECIA - 5 IULIE. Tsipras s-a declarat optimist în legătură cu rezultatul votului: "Astăzi este o zi de sărbătoare pentru că democrația este o sărbătoare. Sunt încrezător că mâine vom deschide o cale către toate popoarele Europei".

Vezi și: EXCLUSIV: Soarta Greciei este decisă! Ce se va întâmpla cu Tsipras după referendum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel